کدخبر : 11456
چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
فاقددیدگاه

توقیف #جیران به‌خاطر ماجرای #مارال+تصویر دستور قضایی

حمید+غفارزاده+جیران+حسن+فتحی

نمایش خانگی: سریال جیران حسن فتحی به دلیل آنچه شکایت خصوصی خوانده شده توقیف شد.

جیران در ابتدای عرضه و به دلیل ادعاهای مهرداد غفارزاده نویسنده آهوی من مارال بابت استفاده از طرح مارال بود گرفتار وقفه در عرضه شد.

خبرگزاری میزان خبر توقیف سریال جیران را داده و دلیل آن را شکایت شاکی خصوصی اعلام کرده.

متعاقب آن تصویر نامه مقام قضایی به ساترا منتشر شده که دستور توقیف عرضه جیران را داده؛ به دلیل شکایت سازندگان آهوی من مارال.

دستور به ساترا برای توقیف جیران

دستور به ساترا برای توقیف جیران

Likesتوقیف #جیران به‌خاطر ماجرای #مارال+تصویر دستور قضایی(0)Dislikesتوقیف #جیران به‌خاطر ماجرای #مارال+تصویر دستور قضایی(0)
امتیاز:
(0) (0)
اشتراک گذاری:
مطالب مرتبط
مهرداد غفارزاده کارگردان “آهوی من مارال” در واکنش به پخش “جیران”↵پخش قسمت اول “جیران” معلوم‌ ساخت شباهت جدی با “مارال” دارد!/چرا دوستان کارشناس این شباهت‌ها را نادیده گرفته‌اند؟/باید بخش‌های مشابه کار، حذف می‌شد اما این اتفاق نیفتاده!/شکایت کیفری ما نسبت به “جیران” محفوظ است!/اگر به قانون و حق احترام نگذارند، با عواقب سختی مواجه خواهند شد!
واکنش سازندگان “مارال” به ساترا: آیا صدور بیانیه همزمان با صدور مجوز پخش برای سریال‌ها امری بدیهی و متداول است؟ یا استثنائاً برای سریال “جیران” استثناء قائل شده؟/ وقتی آیفیک و هفت نفر از تهیه‌کنندگان سرشناس سینما و ازجمله تخت کشیان و چگینی، حکم به نفع “مارال” داده‌اند چرا نقض مالکیت فکری را “ادعا” می‌پندارید؟/مگر نه اینکه در ساترا واحدی با نام نظارت و پایش و حمایت حقوق مالکیت فکری برقرار گردیده، پس چرا ماجرای کپی‌برداری از “مارال”، را به طور جدی در این واحد پیگیری نمی‌کنید؟/ منظور شما از حکم قضایی چیست؟ یعنی رأی داوری صادره از هیئت داوران (آیفیک) و تایید شده در دادگاه عمومی صدر را ندیده‌اید؟/توسعه زیست بوم فرهنگی با سریال سرقتی، مانند ساخت مسجد در زمین غصبی نیست؟؟/با صدور اجرائیه دادگاه، حق صدور مجوز پخش “جیران” قبل از حذف شباهت‌ها با “مارال” را ندارید!/ ممانعت از تحقق کامل سرقت ادبی و نقض حقوق مالکیت فکری اولین آزمون جدی شما در این حوزه است!
روایت تفصیلی مهرداد غفارزاده و وکیلش از اختلافات “مارال” و “جیران”↵فرهاد توحیدی طرح من را با هفت قسمت “جیران” مقایسه کرده و در آخر نوشت آن‌قدر این دو شبیه هم هستند که باید یکی از آنها ساخته شود!/سعید رجبی‌فروتن وقتی طرح مرا خواند گفت فاجعه رخ داده!!/آیفیک اقدام “جیران”سازان در خصوص ساخت سریالی با مضمون طرح سریال «…مارال» را برخلاف عرف فیلمسازی کشور و شئون حرفه‌ای تهیه‌کنندگی دانست!/بهمن حبشی رای آیفیک را نپذیرفت در حالی که عرف می‌گوید وقتی حقی در حال ضایع شدن است بهتر است رای صنف را بپذیری!/بعد از آیفیک، دستگاه قضا هم به نفع “…مارال” رای داد ولی باز هم ارشاد زیر بار تعلیق “جیران” نرفت!/بهمن حبشی به‌جای اجرای حکم قضایی، خواستار تعلیق “…مارال” شد!!/حبشی گفت  “جیران” دو میلیارد هزینه کرده و نمی‌شود این بودجه را نادیده گرفت!/سوال اینجاست که اگر ارشاد در همان زمان حکم قضایی را اجرا می‌کرد، خسارت چند برابر می‌شد؟/ما رای دادگاه داوری را داریم که لازم‌الاجراست و ساترا هم متولی این اجرا است!/ وقتی گفته شده شباهت‌های “جیران” با “مارال” باید دربیاید پس ساترا تکلیف دارد!/برای اتمام حجت به ساترا نامه زدیم و گفتیم اگر سریال پخش شود و شباهت وجود داشته باشد، شکایت کیفری می کنیم!!/اگر به کاری که سرقت ادبی دارد، مجوز بدهند شریک یا معاون جرم هستند و شکایت ما از همه عوامل موثر که باعث تکمیل عنصر مادی این جرم شدند خواهد بود!
شکایت از “جیران”فتحی در دستگاه قضا!/توقیف در کمین است؟!
همکاری شبنم مقدمی با حسن معجونی در “آهوی من مارال”
دیدگاه شما