کدخبر : 4944
پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
فاقددیدگاه

همکاری پدر «شهرزاد» با شهاب حسینی در یک فیلم وحشتناک

نمایش خانگی: محمود پاک‌نیت بازیگری که در فصل اول «شهرزاد» ایفاگر پدر «شهرزاد» بود به‌تازگی در یک تجربه متفاوت ایفای نقش در فیلمی ترسناک با نام «شین» در کنار شهاب حسینی و جمشید هاشم‌پور را انجام داده است.

به گزارش سایت خبری-تحلیلی «نمایش خانگی» فیلم ترسناک «شین» را میثم کزازی ساخته که پیشتر به عنوان دستیار کارگردان و مدیرصحنه در برخی از قسمتهای مجموعه «کلاه قرمزی» حضور داشته است. تقی علیقلی زاده تهیه کننده فیلم توقیفی «رستاخیز» هم تولید را برعهده داشته است.

محمود پاک‌نیت با اعلام حضور در «شین» به «میزان» گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی «شین» به کارگردانی میثم کزازی را به پایان رسانده ام که امسال در جشنواره فیلم فجر رونمایی خواهد شد. این فیلم در ژانر وحشت و ترس ساخته شده است. در فیلم سینمایی «شین» با شهاب حسینی و جشمید هاشم‌پور همبازی شده‌ام. اتفاق متفاوتی بود که امیدوارم بازخورد خوبی را به همراه داشته باشد.

 

Likesهمکاری پدر «شهرزاد» با شهاب حسینی در یک فیلم وحشتناک(0)Dislikesهمکاری پدر «شهرزاد» با شهاب حسینی در یک فیلم وحشتناک(0)
image_print
امتیاز:
(0) (0)
اشتراک گذاری:
مطالب مرتبط
دیدگاه شما