کدخبر : 3753
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹
فاقددیدگاه

نگاه طنازانه ويديوکلوب‌داران به قسمت آخر «شهرزاد۲»!+عکس

سیر اتفاقات در قسمتهای آخر «شهرزاد2» با انتقادات طنازانه ویدیوکلوب داران مواجه شده است.

نمايش خانگي: قسمت پانزدهم و آخر فصل دوم «شهرزاد»حسن فتحي به تازگي از طريق موسسه تصويرگسترپاسارگاد به شبکه خانگي عرضه شد.

به گزارش سايت خبري-تحليلي «نمايش خانگي» روند داستاني قسمتهاي آخر فصل دوم و حذف ناگهاني «عمه بلقيس» که فتحي در قسمتهاي ابتدايي براي شخصيت پردازيش به عنوان يکي از قطبهاي داستان کلي زمينه چيني کرده بود با انتقاد مخاطبان در فضاي مجازي روبرو شده است.

در کنار اين برخي از صاحبان ويديوکلوبها نيز اعلانهاي تبليغي عرضه قسمت آخر فصل دوم را با نوشته هايي طنازانه پشت شيشه هاي خود قرار داده اند.

در يکي از اين نوشته‌هاي طنازانه مي خوانيم: قسمت پاياني «شهرزاد» و با مغز به زمين کوبيده شدن عمه توسط آقاي فتحي رسيد.

در نوشته اي ديگر آمده است: بالاخره کار خودت را کردي آقاي فتحي! عمه به اين خوبي را نابود کردي. مگر در اين روزگار از اين جور عمه ها هنوز هم هستند؟

نمونه ای از واکنشهای طنازانه فروشندگان محصولات فرهنگی

نمونه ای از واکنشهای طنازانه فروشندگان محصولات فرهنگی

Likesنگاه طنازانه ويديوکلوب‌داران به قسمت آخر «شهرزاد۲»!+عکس(0)Dislikesنگاه طنازانه ويديوکلوب‌داران به قسمت آخر «شهرزاد۲»!+عکس(0)
image_print
امتیاز:
(0) (0)
اشتراک گذاری:
مطالب مرتبط
دیدگاه شما