خانه بلاگ

برنامه‌ی “الکلاسیکو به روایت تسلا”؛ خودِ خودِ مافیاکلاب! 

نمایش خانگی/مجید ناصری: رئالیتی “الکلاسیکو…” یکی از تازه ترین رئالیتی های متکی بر بازی مافیا است که از طریق پلتفرم نماوا عرضه شده به قصد جلب نظر ایرانیانی که در سال‌های اخیر بدجوری به بازی مافیا علاقه پیدا کرده و کافه بازی های مافیا را با پرداختی های خود پررونق کرده اند.

 

در نگاه اول آنچه “الکلاسیکو…” را از برنامه های مافیایی همرده، جدا می‌کند حجم بالای چهره های حاضر در رئالیتی است و البته از آن مهم‌تر به کار گرفتن چهره هایی که در بازی مافیا تجربه های خوب دارند و با وجود همه شایعات مثبت و منفی پشت خود ولی حضورشان می‌تواند رئالیتی را جذاب کند‌.

 

مهدی دانایی مقدم بازیگر سینما و تلویزیون تهیه‌کنندگی “الکلاسیکو…” را برعهده داشته و ارتباطاتش در بازیگری موجب شده بتواند شماری از بازیگران مافیاباز قدر را به کار جلب کند و از سوی دیگر با ایجاد فضای بصری مناسب و به شدت خوف انگیز توانسته جلوه ای دیدنی برای کارش پدید آورد. پس در نگاه دوم ساختار بصری کار و اهمیت مهندسی فضا و طراحی صحنه و نورپردازی و شکل و شمایل انتخاب لنز برای ضبط واکنش های بازیگران باعث جلب مخاطب برای “الکلاسیکو…” شده.

 

حمیده نهان دست کارگردان این رئالیتی بسیار زیرکانه تلاش کرده همه آنچه در مافیاکلاب های حرفه ای از نظر فضاسازی جریان دارد را به “الکلاسیکو‌…” تسری دهد و همین است که می بینیم رنگ و لعاب کار کاملا یادآور کلوب هایی است که تازه ۱۲ نصفه شب شروع به کار می‌کنند و تا حوالی صبح روز بعد مشغول سرویس دهی به علاقمندان هستند.

 

شکل و شمایل پیشروی بازی در این رئالیتی با وجود همه نشیب ها، یک فراز دارد و آن هم اینکه حس مهندسی پشت صحنه را متبادر نمی‌کند یعنی انگار خودِ خودِ مافیاکلاب است که دارد رقم می‌خورد و حتی گنده ترین بازیگران سینما و تلویزیون فقط یک پلیر(بازیکن) هستند و به هیچ کس باج داده نمی‌شود.

 

اینجاست که ویژگی سوم و اصلی “الکلاسیکو…” را شاهدیم یعنی یک رئالیتی که انگار خواسته به طور کاملا واقعی و بی شبهه های تبانی، بازیکنان مدعی را محک بزند که چند مرده حلاج هستند‌. این روند باعث شده که “الکلاسیکو به روایت تسلا” حتی در بدترین شرایط اجتماعی و موعد پساجنگ دوازده روزه نیز باز مخاطبان را به سمت خود بکشد و حتی در جلب مخاطب خیلی بالاتر از برخی سریال‌های پرچهره اعم از کمدی تا تاریخی و عاشقانه عمل کند.

 

“الکلاسیکو…” نشان میدهد سرگرم‌کننده‌ترین امور اگر با نگاه حرفه ای پیش روند می‌توانند مرزهایی تازه در تولید محصول ایجاد کنند.

 

 

سریال “جزر و مد”؛ چرا در تلویزیون پخش نمیشود؟

نمایش خانگی/مجید ناصری: سریال “جزر و مد” ساخته محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی مهران مهام از طریق پلتفرم استارنت به شبکه خانگی عرضه شد.

“جزر و مد” با اینکه شروع غافلگیرکننده ای دارد و می‌خواهد متاثر از جریانات زنانه این سالها باشد با این حال از رفتار و گفتار کاراکترها تا سیر داستانی و ساختار بصری بیش از حد تلویزیونی است و انگاری سریال طوری ساخته شده که حالا اگر در شبکه خانگی نشد، در تلویزیون پخش شود یا مثل حالا که در شبکه خانگی آمده، بعدتر وارد تلویزیون شود.

لطیفی کارگردان بدی نیست و کارهای خوبی مثل “صاحبدلان” را در تلویزیون داشته که همچنان می‌شود آن را دید و لذت برد اما لطیفی در سال‌های اخیر فرسنگها از آن کارگردان جوان و انرژیکی که سعی میکرد حتی ژانری دیریاب مثل کمدی وحشت را با “خوابگاه دختران” بومی سازی کند فاصله گرفته و دیگر به تکنیسینی بدل شده که فقط کارگردانی می‌کند…

“جزر و مد” در خط اصلی داستان خود که می‌خواهد ورسیونی زنانه از همان “پدرسالار”اکبر خواجویی باشد، درست عمل کرده اما عدم شناخت کامل از مقتضیات زنان این روزگار و وارد کردن بی دلیل انتقام شخصی به داستان-آن هم از همان قسمت اول- کار را تخیلی می‌کند. آخر آن زن صورت سنگی مدرن-با بازی نازنین فراهانی- با ذکاوتی که دارد و شوهر دست و پاچلفتی خود چرا باید حداقل بیست سال صبر کند و بعد از مادرشوهر انتقام بگیرد؟
از آن گذشته رفتار مادرشوهر-با بازی مهرو نونهالی- چرا این قدر تخت و ماشینی است؟ مادری مهربان که همه جوره به فکر فرزندان است و حتی زبان نوه را می‌فهمد مگر می‌شود نتواند با عروس کنار بیاید؟

بازی های “جزر و مد” در اشل بازی های تلویزیونی هستند و نه آرش مجیدی و نه سعید چنگیزیان، نمی‌توانند چیزی جز آنچه پیشتر در سریال‌هایی مثل “سرباز” و “زخم کاری” ارائه داده‌اند، عرضه کنند چون انگار فیلمنامه کاملا مطابق ذهنیات قبلی از خصوصیات این دو نگاشته شده و حالا خوشبختانه چنگیزیان فهمیده که در “زخم کاری” بیش از حد حرص و جوش می‌خورد و عصبانی می‌شد و اینجا تلاش کرده آدمی خونسرد و زیرک به نظر برسد.

سریال جزرومد
سریال جزرومد

“جزر و مد” به غیر از آن که مزیتی دارد به صورت دو بار عرضه شدن در هفته و می‌تواند آن را متمایز کند، در انتخاب لوکیشن هم کلا به سمت خط ساحلی شمال رفته و از این حیث تفاوت قابل ذکری با سریال‌های لولیده در لوکیشن های تکراری پایتخت داشته.

در سیر داستانی “جزر و مد” آنچه بیش از پیش رخ می‌دهد فاصله گرفتن از داستان اصلی و رقم خوردن اتفاقات و حوادث بی ربط-نظیر دیدار با معشوقه سابق و قتل ناگهانی یک کارگر توسط کارفرماست- و اینطور می‌شود که چند قسمت می‌گذرد و تازه امتداد ارتباط پدر و فرزند مهاجر را شاهدیم، انگار که داریم سریال اپیزودیک می بینیم…

“جزر و مد” علاقه ای به تابوشکنی نه در داستان و نه در شخصیت پردازی نداشته و کاملا دست به عصا تولید شده تا احتمالا بی دردسر، پخش شود اما چنین سریالی چرا مستقیما راهی تلویزیون نشده؟؟

ارائه ۴۰ محتوای اختصاصی کاملا رایگان در نماوا

نمایش خانگی: پلتفرم نماوا در تازه ترین برنامه خود و درجهت ارتقای سبد سرگرمی خانواده‌های ایرانی ، چندین محتوای سرگرم‌کننده را به صورت کاملا رایگان عرضه می‌کند.

سریالهای «خاتون»، «دیو و ماه پیشونی ۱ و ۲» و «اکازیون»، برنامه «کنسرتینو» و فیلم «قیف»
رایگان شدند و به ردیف «رایگان در نماوا» در صفحه اصلی اضافه شدند. این آثار ژانرهای مختلف از ملودرام تاریخی تا فانتزی خانوادگی، کمدی، موزیکال و… را دربرمی‌گیرد.

قبلا هم در این ردیف عناوینی همچون برنامه «مهمونی» و سریالهای «آکتور»، «مگه تموم عمر چند تا بهاره»، «روزی روزگاری مریخ» و… عرضه شده بود.

به این ترتیب حالا حدود ۴۰ عنوان فیلم و سریال به صورت رایگان در پلتفرم نماوا عرضه شده است.

عموم علاقمندان می‌توانند با ورود به سامانه نماوا بدون پرداخت هر گونه هزینه از این باکس اختصاصی استفاده کنند.

بازگشت نماوا به شبکه خانگی 

نمایش خانگی: بعد از حدود دو هفته، پلتفرم نماوا رفع انسداد شد و فعالیت خود در شبکه خانگی را از سر گرفت.

 

نماوا از عصر نهم خردادماه و بعد از عرضه قسمت اول سریال سووشون، مسدود شد و همزمان سریال سووشون هم توقیف گردید.

 

انسداد نماوا با واکنش های مختلف در میان اهالی رسانه و سینماگران مواجه شده و حتی برخی از حقوقدان‌ها نیز درباره این انسداد موضع گیری کردند.

 

بازگشت نماوا به شبکه خانگی با ادامه عرضه برنامه‌های اختصاصی این پلتفرم و ازجمله رینگو، نیمه شب و الکلاسیکو به روایت تسلا همراه خواهد بود ضمن اینکه یک سریال جدید و یک رئالیتی رقابتی متفاوت نیز به زودی از طریق این پلتفرم ارائه خواهد شد.

 

پلتفرم نماوا به پاس همراهی مخاطبان خود و به جبران این غیبت، اشتراک تمامی کاربران خود را به مدت دو هفته تمدید می‌کند…

واکنش ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان “آژانس شیشه ای” به اتفاقات اخیر کشور/راهی جز ادب کردن نمانده

ابراهیم-حاتمی کیا-احسان-محمدحسنی

نمایش خانگی: ابراهیم حاتمی‌کیا در واکنش به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی ، دلنوشته ای برای سرداران شهید منتشر کرد به شرح زیر:

بسم الله قاصم الجبارین

برادرانم؛ آقا حسین سلامی و آقا محمد باقری و آقا غلامعلی رشید، که شما را با نامتان در جبهه می‌شناختیم، جز شهادت هیچ درجه‌ای بر قامت شما نمی‌ارزید.

برای شهیدان هسته‌ای و دفاعی هم که با چشمانی باز و آرمانی روشن پا به این عرصه جهاد نهادند، جز تبریک و حسرت از غیبت‌شان و غبطه برای من کوچکترین چیزی ندارم..

اما دلم برای عزیزان بیگناه می‌‌سوزد. حریف صهیون نامرد است. کودک‌کش است. از رزم در میدان فراریست و تخصص‌اش رعب و هراس بر دل‌های سوخته است.

اینک وقت دفاع از حریمِ قُدسیِ این خاکِ پاکِ ایران است و جز ادب کردن این متجاوز صهیون راهی نمانده است.

انا من المجرمین منتقمون

ابراهیم حاتمی‌کیا

افتتاح ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان در هرمزگان با مشارکت شرکت پالایش نفت آفتاب

نمایش خانگی: همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم 114 واحد مسکونی ویژه نیازمندان با مشارکت شرکت پالایش نفت آفتاب و کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آفتاب؛ در مراسم افتتاح ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان در استان هرمزگان که با مشارکت شرکت پالایش نفت آفتاب و کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان انجام شد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اهمیت این اقدام در حوزه مسئولیت اجتماعی، عملکرد شرکت پالایش نفت آفتاب را تحسین کرد و گفت: این مجموعه اقدامات بزرگی در این حوزه انجام داده است.

وی با تبریک فرارسیدن ایام عید سعید غدیر خم، گفت: غدیر متعلق به بشریت است و امروز خداوند پنجره‌ای از غدیر را برای ما باز کرده است که همان وجود نماینده ولی‌فقیه در استان است. خدا را شاکریم که غدیر نقطه وحدت، همدلی و همبستگی میان مسلمانان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به الگوی حکومتی امیرالمؤمنین علی(ع) افزود: حضرت علی(ع) در گزارشی به مردم کوفه فرمودند که در دوران حکومت ایشان، سه اقدام اساسی انجام شده است: دیگر کسی بی‌سرپناه نیست، آب شرب سالم از فرات به مردم رسیده و هیچ‌کس از نان گندم محروم نمانده است؛ در حالی‌که پیش‌تر تنها نان جو در اختیار داشتند.

عبادی‌زاده با تأکید بر اینکه مسکن از اساسی‌ترین و ضروری‌ترین نیازهای بشر است، گفت: امروز استان هرمزگان با مشکلات جدی در دو حوزه آب و مسکن مواجه است. متأسفانه در برخی مناطق، مردم به مدت ۲۰ تا ۳۰ روز تنها از طریق تانکر آب‌رسانی می‌شوند که امیدواریم با همت خیرین، مسئولان و مجموعه‌هایی مانند پالایش نفت آفتاب، این مشکلات به‌زودی مرتفع گردد.

مسکن، اشتغال و خودباوری ارکان توانمندسازی‌اند

سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، در ادامه این مراسم با اشاره به اهمیت راهبردی این نهاد در تحقق عدالت اجتماعی گفت: امام خمینی (ره) تنها ۲۲ روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرمان تأسیس کمیته امداد را صادر کردند. این تصمیم در آن مقطع حساس، نشانه‌ای روشن از نگاه عمیق قرآنی و سیره پیامبر اکرم (ص) نسبت به حمایت از محرومان و مستضعفان است.

وی با اشاره به سه راهبرد اصلی کمیته امداد خاطرنشان کرد: امام راحل فرمودند کار کمیته امداد، مدد به حیات، زندگی شرافتمندانه و کار است و رهبر معظم انقلاب نیز در سال ۱۳۹۸ تأکید فرمودند که توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای نیازمندان، با رعایت حرمت و تکریم، باید در صدر برنامه‌های کمیته امداد باشد. این مأموریت، بسیار بزرگ و راهبردی است.

بختیاری در تشریح ارکان توانمندسازی افزود: سه رکن اساسی در توانمندسازی وجود دارد: رکن نخست اشتغال، رکن دوم مسکن و رکن سوم، فرهنگ خودباوری و خوداتکایی. در زمینه اشتغال، اتفاقات خوبی در سال‌های اخیر رخ داده و ما معتقدیم درآمد با ثبات تنها با ایجاد اشتغال پایدار ممکن است؛ که آن نیز نیازمند مهارت‌آموزی است.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین مسکن برای خانواده‌های نیازمند اظهار داشت: مسکن از مسائل بسیار مهم در معیشت مردم است. تجربه نشان داده است که هرجا مردم و خیرین وارد میدان شده‌اند، موفقیت تضمین شده است. نمونه روشن این مشارکت مردمی، ساخت ۱۱۴ واحد مسکونی توسط خیرین است که اقدامی بسیار پسندیده و ارزشمند به‌شمار می‌آید.

رئیس کمیته امداد در پایان از تمامی نهادها، خیرین و مجموعه‌های مشارکت‌کننده از جمله شرکت پالایش نفت آفتاب برای همراهی در اجرای این پروژه تقدیر و تشکر کرد و این اقدامات را گامی در راستای تحقق عدالت اجتماعی و کرامت انسانی دانست.

دولت باید بستر فعالیت خیرین و بخش خصوصی را فراهم کند

در آیین افتتاح ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان استان هرمزگان، محمد آشوری، استاندار هرمزگان، با تأکید بر اهمیت حرکت به سمت حکمرانی مطلوب گفت: در الگوی حکمرانی مطلوب، سه ضلع اساسی وجود دارد: حاکمیت، مردم و نهادهای برآمده از مردم. ما باید این سه ضلع را به‌درستی در کنار یکدیگر قرار دهیم تا بتوانیم مسائل جامعه را حل کنیم.

وی با اشاره به گستره وظایف و ظرفیت‌های حاکمیت، ادامه داد: اگر قرار است مشکلات جامعه حل شود، نهادهای حاکمیتی باید زمینه‌ساز و بسترساز انجام کارهای بزرگ باشند. دولت باید تسهیل‌گر مسیر حرکت بخش خصوصی و نهادهای مردم‌پایه باشد و اگر این اتفاق بیفتد، نتیجه آن می‌شود کار بزرگ و ارزشمندی که امروز به دست خیرین شریف استان رقم خورده است.

استاندار هرمزگان با تجلیل از اقدام مشترک خیرین، کمیته امداد امام خمینی (ره) و شرکت پالایش نفت آفتاب در احداث واحدهای مسکونی برای نیازمندان گفت: این مدل همکاری، الگوی مؤثری برای رفع مشکلات اساسی مردم است. خیرین با عزم راسخ و اراده‌ای بزرگ، کاری ماندگار انجام دادند.

آشوری همچنین تأکید کرد: ما به عنوان نمایندگان حاکمیت، وظیفه داریم موانع پیش روی فعالیت بخش خصوصی و نهادهای مردمی را برطرف کنیم. با همدلی و همکاری بین مردم، نهادهای مدنی و حاکمیت، می‌توان گام‌های بلندی در مسیر توسعه و حل مشکلات برداشت.

تأمین مسکن و رفع فقر اولویت جدی دولت و مجلس باشد

احمد مرادی، نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، دربخشی از این مراسم با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر حضور میدانی نمایندگان و مسئولان گفت: رهبر انقلاب فرمودند که نمایندگان مجلس باید در بین مردم حضور داشته باشند و برای رفع مشکلات آنان تلاش کنند؛ این وظیفه‌ای شرعی، قانونی و اخلاقی است.

وی با مروری بر روند برنامه‌های توسعه کشور، اظهار داشت: از برنامه اول تا برنامه ششم توسعه، تنها حدود ۳۵ درصد پیشرفت در تحقق اهداف داشته‌ایم. رهبر انقلاب در توصیه‌ای مهم خطاب به دولت و مجلس فرمودند چرا نباید تلاش کنیم برنامه‌ها را به‌صورت کامل و ۱۰۰ درصدی اجرا کنیم؟ این یعنی اگر ما وظایف خود را به درستی از ابتدای مسیر انجام داده بودیم، بسیاری از مشکلات امروز به این شدت وجود نداشت.

مرادی با تأکید بر اهمیت تأمین مسکن در برنامه‌های توسعه، افزود: یکی از بندهای مهم برنامه‌های توسعه‌ای، تأمین مسکن نیازمندان است. دولت در برنامه خود ساخت یک میلیون واحد مسکونی را هدف‌گذاری کرده که اگر محقق شود، بسیاری از نگرانی‌ها برطرف خواهد شد. نمونه موفق آن، همین پروژه مسکن‌سازی با مشارکت خیرین در هرمزگان است که کار بزرگی به‌شمار می‌رود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس با اشاره به نقش شرکت پالایش نفت آفتاب در ایجاد اشتغال تصریح کرد: این شرکت تاکنون زمینه اشتغال برای بیش از دو هزار نفر را فراهم کرده است که بسیار ارزشمند است، اما متأسفانه در تأمین خوراک مورد نیاز خود با مشکل جدی روبه‌روست. این موضوع باید در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد و دغدغه شرکت‌های تولیدی، به‌ویژه در مناطق محروم، رفع شود.

مرادی در ادامه با بیان وضعیت نگران‌کننده معیشتی در استان، گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که با توجه به جمعیت حدود دو میلیونی استان، نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر زیر خط فقر هستند. این آمار مسئولیت سنگینی را بر دوش ما نمایندگان، دولت و نهادهای حمایتی می‌گذارد.

مسئولیت اجتماعی، تعهدی دائمی برای شرکت پالایش نفت آفتاب

رئیس هیئت‌مدیره شرکت پالایش نفت آفتاب با اشاره به نقش و رسالت بنگاه‌های اقتصادی در قبال جامعه، بر پایبندی این مجموعه به انجام مسئولیت‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: مسئولیت اجتماعی یکی از وظایف مهم و غیرقابل‌چشم‌پوشی برای هر شرکت و مجموعه اقتصادی است. ما در پالایش نفت آفتاب از آغاز فعالیت، این اصل را سرلوحه کار خود قرار دادیم و با توکل به خدا و اعتماد به مردم، فعالیت‌های متعددی را در حوزه امور خیر آغاز کردیم که همچنان ادامه دارد.

وی افزود: ما معتقدیم اگر ببخشیم، برکت در زندگی و کار ما جاری می‌شود. مهم نیست درآمد ما چقدر است، مهم این است که بخشی از آن را ببخشیم تا زندگی و فعالیت‌های ما پربرکت‌تر شود.

رئیس هیئت‌مدیره پالایش نفت آفتاب با اشاره به طرح‌های اجرا شده در حوزه مسکن، مطرح کرد: در اقدامی مشترک با خیریه اشرف‌الانبیا، ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان ساخته شد که امروز تحویل داده می‌شود. همچنین ساخت ۲۴۰ واحد دیگر نیز در دستور کار قرار دارد. امیدواریم این توفیق ادامه‌دار باشد و این مسیر خیر هرگز متوقف نشود.

وی به دیگر فعالیت‌های این شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه سلامت، اقدامات گسترده‌ای انجام شده است. با همکاری یک مؤسسه چشم‌پزشکی، بیش از ۱۰۰۰ عمل جراحی آب‌مروارید در استان انجام شد و چندین هزار عینک طبی برای نیازمندان تهیه و اهدا شد تا مردم دید بهتری نسبت به دنیا و زندگی داشته باشند.

دوستی همچنین با اشاره به راه‌اندازی و تجهیز یک اتوبوس دندان‌پزشکی، افزود: این اتوبوس به‌صورت سیار در روستاهای مختلف استان هرمزگان فعالیت می‌کند و به‌صورت رایگان خدمات دندان‌پزشکی به مردم ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام‌شده تنها بخشی از تعهد اجتماعی شرکت است، اظهار کرد: ساخت مدارس، پرداخت دو هزار فقره وام به نیازمندان و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر بخشی دیگر از فعالیت‌های ما در حوزه مسئولیت اجتماعی است. ما خود را نسبت به مردم این سرزمین مسئول می‌دانیم و باور داریم توسعه پایدار زمانی محقق می‌شود که مردم در رفاه، سلامت و امید زندگی کنند.

مسکن، ضرورتی حیاتی است و باید قدردان خدمتگزاران این عرصه باشیم

شیخ جمالی، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، در آیین بهره‌برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان، با تأکید بر اهمیت مسکن در زندگی انسان گفت: مسکن یکی از ضروری‌ترین و حیاتی‌ترین نیازهای بشر است. تأمین سرپناه امن، فقط یک موضوع اقتصادی نیست، بلکه ریشه در آرامش و امنیت روانی خانواده‌ها دارد. همه مجموعه‌های کشور و استان هرمزگان باید به‌طور جدی به این موضوع توجه داشته باشند.

وی افزود: خانه محل سکونت، آرامش و آسایش انسان است و نیاز انسان به مسکن، نیازی حیاتی و جدی است، به‌ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر که بیش از دیگران فشار این کمبود را تحمل می‌کنند.

شیخ جمالی با اشاره به نقش ارزشمند نهادها و خیرین در رفع این نیاز اساسی، عنوان کرد: کسانی که در حوزه ساخت و تأمین مسکن برای نیازمندان تلاش می‌کنند، از ارزش بالایی برخوردارند و باید قدردان این انسان‌های بزرگ باشیم. از شرکت پالایش نفت آفتاب، خیریه اشرف‌الانبیا، کمیته امداد امام خمینی (ره) و همه کسانی که با عزم و نیت خیر در این مسیر قدم گذاشته‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

240 واحد مسکونی دیگر برای نیازمندان با مشارکت شرکت پالایش نفت آفتاب در حال ساخت است

حمید باسره، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان، در مراسم بهره‌برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم، از همراهی و مشارکت مؤثر خیرین در اجرای این طرح‌ها قدردانی کرد و گفت: در سایه الطاف الهی و به برکت غدیر، امروز شاهد بهره‌برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی هستیم که به همت مؤسسه خیریه اشرف‌الانبیا و شرکت پالایش نفت آفتاب ساخته شده‌اند.

وی با اشاره به ادامه‌دار بودن این اقدامات خیرخواهانه، افزود: هم‌اکنون ۲۴۰ واحد مسکونی دیگر نیز کلنگ‌زنی شده و در حال ساخت است. امیدواریم به‌زودی این واحدها نیز به بهره‌برداری برسند و گام مؤثری در جهت رفع محرومیت در استان برداشته شود.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان با ارائه گزارشی از مجموع اقدامات انجام‌شده، تصریح کرد: تاکنون ۱۱۲۶ واحد مسکونی با حمایت این خیرین در سطح استان ساخته شده و بیش از دو هزار یتیم از این منازل بهره‌مند شده‌اند.

باسره همچنین به جنبه فرهنگی این اقدامات اشاره کرد و گفت: پروژه‌های مسکن‌سازی با پیوست فرهنگی همراه هستند. در همین راستا، خانواده‌های تحت پوشش با کمک خیرین به سفرهای زیارتی اعزام می‌شوند. تاکنون ۳۸۶۴ نفر از این سفرهای معنوی بهره‌مند شده‌اند.

با ساخت ۸۶ واحد مسکونی، مسیر خدمت متمرکز شد؛ ۲۴۰ واحد دیگر در راه است

رضا شمیرانی، مدیر مؤسسه خیریه اشرف‌الانبیا، در آیین بهره‌برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه نیازمندان استان هرمزگان، با اشاره به تغییر رویکرد این مؤسسه در سال‌های اخیر، گفت: پس از سال‌ها فعالیت در حوزه خدمات حمایتی پراکنده، تصمیم گرفتیم خدمات خود را هدفمندتر و مؤثرتر کنیم. از همین‌رو ساخت ۸۶ واحد مسکونی را برای نیازمندان آغاز کردیم تا به صورت بنیادی به نیاز اساسی خانواده‌ها پاسخ دهیم.

وی افزود: آغاز مشارکت شرکت پالایش نفت آفتاب با این مؤسسه خیریه، نقطه عطفی در پروژه‌های ساخت مسکن ویژه نیازمندان استان بود. این همکاری نه‌تنها موجب افزایش ظرفیت اجرایی شد، بلکه مسیر برنامه‌ریزی‌های آینده را نیز هموارتر کرد.

شمیرانی با ابراز خرسندی از به ثمر نشستن این تلاش‌ها، مطرح کرد: امروز اینجا گرد هم آمده‌ایم تا موفقیت یک تلاش جمعی را جشن بگیریم؛ تلاشی که نتیجه همکاری خیرین، نهادهای حاکمیتی و مردم نیک‌اندیش است. ساخت مسکن برای نیازمندان، در حقیقت جشن همبستگی و اتحاد میان دستگاه‌های دولتی و نهادهای مردمی است.

مدیر مؤسسه خیریه اشرف‌الانبیا با تأکید بر اهمیت تأمین سرپناه برای خانواده‌های محروم، اظهار داشت: مسکن اساسی‌ترین نیاز خانواده‌هاست. داشتن یک خانه امن، زمینه‌ساز آرامش، امنیت روانی و رشد اجتماعی است.

وی همچنین از ادامه روند ساخت واحدهای مسکونی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۴۰ واحد دیگر کلنگ‌زنی شده‌اند که مراحل ساخت آن‌ها در حال انجام است و ان‌شاءالله به‌زودی تکمیل و واگذار خواهند شد.

شمیرانی در پایان با اشاره به گستردگی جغرافیایی طرح‌ها، خاطرنشان کرد: واحدهای مسکونی ساخته‌شده در مناطق مختلف استان هرمزگان پراکنده هستند و سعی کرده‌ایم همه بخش‌ها از این نعمت برخوردار شوند. خانواده‌ها نیز با دقت و پس از ارزیابی‌های دقیق شناسایی شده‌اند تا عدالت در واگذاری این منازل رعایت شود.

 

 

 

 

 

 

 

بیانیه تازه نماوا درباره رفع مشکلات پیش آمده/مساعدت دادستانی برای حل مسائل

نمایش خانگی: حدود دو هفته بعد از انسداد پلتفرم نماوا و توقیف سریال سووشون، نماوا بیانیه تازه ای خطاب به مخاطبان داده و ابراز امیدواری کرده برای حل مسائل پیش آمده با مساعدت دادستانی.

 

متن بیانیه نماوا را بخوانید:

 

مخاطبين محترم نماوا

پيرو پيگيرى‌هاى مكرر شما در خصوص آخرين وضعيت نماوا به اطلاع می‌رساند:

درحال حاضر با مساعدتهاى دادستانى محترم و همچنين پيگيرى و حمايتهاى ساترا مسير پرونده به سرعت درحال رسيدگى بوده و انشاءالله در چند روز آتى مشكلات اين پلتفرم برطرف خواهد شد.

ضمنأ خاطر نشان می‌سازد، اقدام اين پلتفرم در خصوص پخش بخشهاى بدون مجوز از قسمت اول سريال به تصوير كشيدن اثرات زيانبار و خفت بار استعمار بوده و هدفى در خصوص جريحه‌دار كردن افكار عمومى و يا تخريب شئونات اسلامى نداشته است ، لکن چنانچه پخش اين صحنه‌ها باعث ناراحتى و نگرانى اقشار جامعه گرديده، اين پلتفرم مراتب دلجويى خود را از همين طريق نسبت به آنان اعلام می‌دارد.

لازم بذکر است نماوا همواره خود را موظف به رعایت موازین قانونی، شرعی و اخلاقی در فرآیند تبلیغ، تولید و انتشار محتوا دانسته و می‌داند. لذا از این پس با دقت و حساسیت بیشتر در کلیه مراحل تولید و پخش آثار، از بروز موارد مشابه جلوگیری کرده و مانع از تکرار هرگونه محتوای مغایر با ارزش‌های جامعه میشویم.

به اطلاع می‌رساند پلتفرم نماوا تا زمان دریافت تایید نهایی از مراجع محترم قضایی و قانونی، از هرگونه تبلیغ، بازنشر و انتشار قسمت‌های جدید سریال «سووشون» خودداری خواهد کرد.

از همراهی و درک شما مردم عزیز ایران سپاسگزاریم و امید داریم با اصلاح مسیر، بتوانیم بار دیگر شایستگی اعتماد شما را به‌دست آوریم.

صدور پروانه برای ورژن زنانه‌ی سوپرمن!+صدور پروانه برای کارگردان “چارچرخ” +…   

نمایش خانگی/مجید ناصری: شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی در جلسه اخیر، با ساخت ده فیلم‌نامه موافقت کرد.

 

در میان پروانه‌های صادره نام جواد مزدآبادی کارگردان سریال‌هایی مثل “چارچرخ”، “چرخ گردون” و “دنگ و فنگ روزگار” به چشم میخورد که پروانه “جنایت معکوس” را گرفته است.

 

حمیدرضا فرجی خالدی که مشخص نیست نسبتی با محمدرضا فرجی خالدی- از مدیران باسابقه سازمان سینمایی دارد- یا نه، پروانه “تراول” را گرفته.

 

در میان پروانه های صادر نام پروژه‌‌ی superwoman هم به چشم میخورد که انگار ورژن زنانه و ایرانی همان سوپرمن است!؟

 

***فیلم‌نامه‌های‌ بلند داستانی 

 

–«اسب کش» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی سجاد قنبر پور

 

–«باورم کن» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی کریم رجبی و نویسندگی کریم رجبی و فرشاد خدائی

 

–«جنایت معکوس» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی جواد مزدآبادی

 

–«خدمتگذار» به تهیه‌کنندگی سید میثم حسینی حسن آبادی و کارگردانی مجتبی دربندی فراهانی و نویسندگی مجتبی دربندی فراهانی و مهتاب اعلائی نظرلو

 

***فیلم‌نامه‌های کوتاه داستانی 

 

–«ضربان قلب» به تهیه‌کنندگی محمد بزرگ مهر، کارگردانی و نویسندگی داوود روستا

 

— «تراول» به تهیه‌کنندگی حمیدرضا فرجی‌خالدی و کارگردانی و نویسندگی مجید مرادی

 

— «۴۸ ساعت سوپر وومن بودن» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی فرید براری امیر کلا

 

–«داستان پنجره روبرو» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی آشا محرابی و نویسندگی سولماز  اعتماد زاده

 

–«روز قرار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی و نویسندگی علی فتحعلی خانی

 

— «گرگی» به تهیه‌کنندگی علی غفاری‌زاده و کارگردانی محمد ستایش ولی‌پور و نویسندگی علیرضا حاجی بابائی

 

 

امیرحسین شریفی تهیه‌کننده در گفتگویی تفصیلی مطرح کرد: چرا علی حاتمی نتوانست فیلم پیامبر(ص) را بسازد؟/چرا مهرجویی میخواست نیکی کریمی را از «پری» کنار بگذارد؟/سرمایه تولید «ضیافت»کیمیایی را سعید امامی داد یا …؟/دلیل مخالفت بیضایی با حضور نیکی کریمی در «سگ کشی» چه بود؟/چرا گلشیفته حتی با تب چهل درجه هم میخواست جلوی دوربین برود؟/چرا شهاب حسینی فیلمنامه‌ی پیشنهادی را سیاه کرد؟/در ساحل خزر بین گلزار و ایرج قادری چه گذشت؟

نمایش خانگی: ایران تاریخ فرهنگی غنی دارد و از دل همان تاریخ است که کلی هنرمند درجه یک خلق شده و حالا هم می بینیم کنار سینما، شبکه خانگی رونق گرفته و هرازگاه کارهای متفاوت در آن تولید می‌شود. اگر قدری سختگیری ها را کنار بگذاریم و از کارهای متفاوت حمایت کنیم قطعا باز هم فیلم و سریال‌های ماندگار تولید خواهد شد.

امیرحسین شریفی تهیه‌کننده باسابقه سینما در گفتگو با برنامه آف‌رکوردز با بیان مطلب فوق بیان داشت: طی چهار دهه فعالیت ۱۳۲ فیلم اعم از فیلم سینمایی تا تلفیلم و… را تولید کرده‌ام که رکوردی است در نوع خود و با اغلب بزرگان از داریوش مهرجویی تا مسعود کیمیایی و… کار کردم. حتی بنا بود فیلم کودکی پیامبر(ص) را با علی حاتمی بسازیم. علی حاتمی کلی پژوهش کرد و کلی هزینه صرف کردیم و فیلمنامه اولیه هم آماده شد ولی به هر حال نگذاشتند علی حاتمی آن فیلم را بسازد. یا بنا بود فیلم سگ کشی بیضایی را تولید کنم منتها من اصرار داشتم یک بازیگر حرفه ای مثل نیکی کریمی نقش اول باشد ولی بیضایی میخواست همسرش-مژده شمسایی- را بگذارد. من شخصا به حرفه ای گری اهمیت میدهم و حرفه‌ای‌ها را برای سینمای حرفه ای میخواستم چون پول از جیبم می‌گذاشتم و میخواستم سرمایه برگردد.

شریفی با اشاره به همکاری با  داریوش مهرجویی و نیکی کریمی در تولید فیلم «پری» گفت: نیکی کریمی در یکی از  صحنه های پری باید وارد استخر آب میشد ولی نیکی کریمی زیربار نمی‌رفت و مهرجویی اصرار داشت او باید برود داخل آب اما او نمی‌رفت. حتی آب گرم ریختیم داخل استخر ولی باز هم نرفت تا اینکه مهرجویی گفت اگر ایشان-نیکی کریمی- نمی‌رود بازیگر را عوض میکنم و همه سکانس ها را از سر میگیریم!! بالاخره کار که به اینجا کشید کریمی قبول کرد لباس غواصی بپوشد و روی آن، لباس خودش را بپوشد و داخل آب برود…

مدیر موسسه سینمایی آفاق فیلم درباره کار با مسعود کیمیایی در فیلم «ضیافت» اظهار داشت: ضیافت قصه خوبی داشت و بعد از اینکه کیمیایی قصه را به من داد و من قبول کردم تولید کنم، ناگهان یک شایعه طرح شد که فیلم برای سعید امامی است در حالی که امامی بدون اطلاع من پشت صحنه آمده بود و من هم او را نمی شناختم!! «ضیافت» محصول کامل بخش خصوصی است و سرمایه آن برای من است و حتی نشان به آن نشان که کسری بودجه را با وام از بانک تجارت زیر پل کریمخان جبران کردم. این را هم بگویم کاراکتر حسن جوهرچی را خودم وارد داستان کردم تا نمایندگانی از اقشار مختلف جامعه در فیلم حضور داشته باشند.

شریفی با انتقاد از مهاجرت گلشیفته فراهانی-که با او در فیلم «اشک سرما» همکاری داشت- گفت: گلشیفته واقعا بازیگر توانایی بود و حیف شد که مهاجرت کرد. گلشیفته بسیار منضبط و مستعد بود و برای بازی در اشک سرما، معلم زبان کردی برایش گرفتم و خیلی زود هم زبان کردی را یاد گرفت. حتی با تب ۴۰ درجه در اشک سرما کار کرد و خودم وقتی حال بد او را دیدم به حمیدنژاد کارگردان گفتم کار را تعطیل کن ولی خود گلشیفته مخالفت کرد و گفت اگر بمیرم هم باید بازی کنم.

او ادامه داد: گلشیفته قبل از مهاجرت پیش من آمد و یک کپی زیرنویس دار فیلم اشک سرما را گرفت و گفت میخواهم بروم و هرچه من سعی کردم امیدوارش کنم که بماند، افاقه نکرد. در نهایت فیلم را گرفت و رفت و بعد از مهاجرت فاتحه اشک سرما هم خوانده شد چون مدتها گرفتار سانسور و ممیزی بود و…

امیرحسین شریفی با روایتِ ماجرای سفر خودش و ایرج قادری به شمال اظهار داشت: یک شب با ایرج قادری لب دریا نشسته بودیم و گلزار هم کمی آن طرف تر با گیتار کنار آب می‌خواند و قادری او را انتخاب کرد و وارد سینما کرد‌. قادری گفت تو خوب میخوانی پاشو بیا تهران و تست بازیگری بده… گلزار پسر تحصیلکرده و محترمی بود و هست و از نظر چهره‌ی فتوژنیک انتخاب قادری درست بود و همان اولین نگاه هم به قادری گفتم تو واقعا خوب بلدی چهره‌ی مناسب برای سینما انتخاب کنی.

شریفی با اشاره به توانایی های بازیگری شهاب حسینی گفت: شهاب حسینی در اوایل کار در یک تلفیلم با عنوان «اوهام» از تولیدات من نقش اول گرفت. من در همان پیش تولید فهمیدم بسیار علاقمند به کارش است چون فیلمنامه ای که بهش دادم را آن قدر ورق زده بود و حاشیه نویسی کرده بود که سیاه شده بود و همه جوره میخواست نقش را بپرورد و مال خود کند.

این تهیه‌کننده باسابقه با اشاره به افت کلی کیفیت بازیگری در سال‌های اخیر گفت: بازیگر حرفه ای دیگر نداریم یعنی بازیگری که بتواند هم کمدی و هم درام و هم جنایی و هم معمایی را خوب بازی کند، خیلی کم شده. الان یک سری بازیگر تیپیکال کمدی داریم، یک سری بازیگر به اصطلاح اجتماعی یعنی بازیگر آرتیست که همه نقش‌ها را به یک اندازه خوب درآورد، نداریم و برای همین است که فروش فیلم‌ها چه کمدی و چه اجتماعی بسیار وابسته به حضور همان بازیگران تیپیکال است.

شريفي با ابراز امیدواری نسبت به آینده صنعت هنرهای نمایشی ایران بیان داشت: ایران تاریخ فرهنگی غنی دارد و از دل همان تاریخ است که کلی هنرمند درجه یک خلق شده و حالا هم می بینیم کنار سینما، شبکه خانگی رونق گرفته و هرازگاه کارهای متفاوت در آن تولید می‌شود. اگر قدری سختگیری ها را کنار بگذاریم و از کارهای متفاوت حمایت کنیم قطعا باز هم فیلم و سریال‌های ماندگار تولید خواهد شد.

پیگیری حل مسائل از مراجع قانونی/ بیانیه جدید پلتفرم نماوا منتشر شد

نمایش خانگی/پیمان مقیمی: توقیف سریال «سووشون» فقط بعد از عرضه یک قسمت از سریال و به دنبال آن انسداد پلتفرم نماوا، با واکنش‌های مختلف مواجه شده و با اینکه پلتفرم نماوا در همان ساعات ابتدایی رویداد سعی کرده بود با ارائه بیانیه‌ای، پاسخگوی شبهات باشد با این حال همچنان پرسش‌های تازه تر طرح گردیده که نماوا را واداشته بیانیه تازه ای ارائه دهد.

 

در بیانیه‌ی تازه نماوا چنین آمده است: ضمن تشکر از تمام مخاطبانی که در روزهای اخیر به صورت های مختلف پیگیر مسائل ایجاد شده حول «سووشون» و نماوا بوده اند، به اطلاع می‌رسانیم نماوا از طریق مراجع قانونی پیگیر حل مساله‌ی رخ‌داده است و ترجیح می‌دهد به مانند گذشته، با پیگیری و تعاملات در ساختار قانونی مشکلات پیش‌آمده را حل کند و امیدواریم در اسرع وقت بتوانیم اخبار خرسند‌کننده‌ای از نتیجه‌ی پیگیری های قانونی را به مخاطبان ارائه نماییم.