نمایش خانگی/مجید ناصری: رئالیتی “الکلاسیکو…” یکی از تازه ترین رئالیتی های متکی بر بازی مافیا است که از طریق پلتفرم نماوا عرضه شده به قصد جلب نظر ایرانیانی که در سالهای اخیر بدجوری به بازی مافیا علاقه پیدا کرده و کافه بازی های مافیا را با پرداختی های خود پررونق کرده اند.
در نگاه اول آنچه “الکلاسیکو…” را از برنامه های مافیایی همرده، جدا میکند حجم بالای چهره های حاضر در رئالیتی است و البته از آن مهمتر به کار گرفتن چهره هایی که در بازی مافیا تجربه های خوب دارند و با وجود همه شایعات مثبت و منفی پشت خود ولی حضورشان میتواند رئالیتی را جذاب کند.
مهدی دانایی مقدم بازیگر سینما و تلویزیون تهیهکنندگی “الکلاسیکو…” را برعهده داشته و ارتباطاتش در بازیگری موجب شده بتواند شماری از بازیگران مافیاباز قدر را به کار جلب کند و از سوی دیگر با ایجاد فضای بصری مناسب و به شدت خوف انگیز توانسته جلوه ای دیدنی برای کارش پدید آورد. پس در نگاه دوم ساختار بصری کار و اهمیت مهندسی فضا و طراحی صحنه و نورپردازی و شکل و شمایل انتخاب لنز برای ضبط واکنش های بازیگران باعث جلب مخاطب برای “الکلاسیکو…” شده.
حمیده نهان دست کارگردان این رئالیتی بسیار زیرکانه تلاش کرده همه آنچه در مافیاکلاب های حرفه ای از نظر فضاسازی جریان دارد را به “الکلاسیکو…” تسری دهد و همین است که می بینیم رنگ و لعاب کار کاملا یادآور کلوب هایی است که تازه ۱۲ نصفه شب شروع به کار میکنند و تا حوالی صبح روز بعد مشغول سرویس دهی به علاقمندان هستند.
شکل و شمایل پیشروی بازی در این رئالیتی با وجود همه نشیب ها، یک فراز دارد و آن هم اینکه حس مهندسی پشت صحنه را متبادر نمیکند یعنی انگار خودِ خودِ مافیاکلاب است که دارد رقم میخورد و حتی گنده ترین بازیگران سینما و تلویزیون فقط یک پلیر(بازیکن) هستند و به هیچ کس باج داده نمیشود.
اینجاست که ویژگی سوم و اصلی “الکلاسیکو…” را شاهدیم یعنی یک رئالیتی که انگار خواسته به طور کاملا واقعی و بی شبهه های تبانی، بازیکنان مدعی را محک بزند که چند مرده حلاج هستند. این روند باعث شده که “الکلاسیکو به روایت تسلا” حتی در بدترین شرایط اجتماعی و موعد پساجنگ دوازده روزه نیز باز مخاطبان را به سمت خود بکشد و حتی در جلب مخاطب خیلی بالاتر از برخی سریالهای پرچهره اعم از کمدی تا تاریخی و عاشقانه عمل کند.
“الکلاسیکو…” نشان میدهد سرگرمکنندهترین امور اگر با نگاه حرفه ای پیش روند میتوانند مرزهایی تازه در تولید محصول ایجاد کنند.